Voorgerechten

 

Runderbouillon

€

7,50

met tuinkruiden

 

 

 

 

 

Rijk gevulde vissoep

€

8,75

Volgens het recept van Ben

 

 

 

 

 

Salade met vis

€

12,50

met diverse soorten koude vis

 

 

 

 

Trio van garnalen

€

12,50

Hollandse, IJslandse en Gamba’s

 

 

 

 

 

Carpaccio met pijnboompitjes, pesto en parmezaan

€

13.00

Gewoon lekker.

 

 

 

 

 

Champignons Dordogne

€

9.50

warme knoflooksaus hoort erbij

 

 

 

 

 

Viervaksbord van de kok

€

15.00

4 verrassingen op 1 bord!

 

 

 

 

 

Salade met geitenkaas noten en balsamico

€

10.50

voor de liefhebber van geitenkaas

 

 

 

 

 

Gerookte zalm

€

12.00

gerookte zalm, kappertjes, rode ui en limoenmayonaise