Voorgerechten

 

Runderbouillon

7,50

Heldere bouillon met garnituur

 

 

 

 

 

Rijk gevulde vissoep

9,00

Volgens het recept van Ben

 

 

 

 

 

Salade met geitenkaas

10,75

met balsamicosiroop, noten en appel

 

 

 

 

Trio van garnalen

13,00

Hollandse, IJslandse en Gamba’s

 

 

 

 

 

Carpaccio met pijnboompitten, pesto en parmezaan

13.50

Gewoon lekker.

 

 

 

 

 

Champignons Dordogne

9.75

Warme knoflooksaus hoort erbij

 

 

 

 

 

Viervaksbord van de kok

15.75

4 verrassingen op 1 bord!

 

 

 

 

 

Potje Gamba’s

13.50

Gebakken gamba’s in een warme knoflooksaus

 

 

 

 

 

Gerookte zalm

12.50

Rode ui, kappertjes en limoenmyonaise.