Voorgerechten

 

Tomatensoep

7,00

met ballen

 

 

 

 

 

Rijk gevulde vissoep

9,00

Volgens het recept van Ben

 

 

 

 

 

Steak tartaar

13,50

klassiek

 

 

 

 

 

Gerookte paling, aardappelsalade en rode biet

13,50

hierbij een truffelmayonnaise

 

 

 

 

 

Salade met geitenkaas

11,50

begeleid met een frambozendressing

 

 

 

 

Carpaccio met pijnboompitten, pesto en parmezaan

14.00

Gewoon lekker.

 

 

 

 

 

Champignons Dordogne

9.75

Warme knoflooksaus hoort erbij

 

 

 

 

 

Viervaksbord van de kok

15.75

4 verrassingen op 1 bord!

 

 

 

 

 

Kroketjes van Hollandse garnalen

12.00

Op een bedje van sla en een cocktailsaus

 

 

 

 

 

Gerookte zalm met komkommer

12.50

geserveerd met een limoenmayonnaise