Hoofdgerechten

 

Visplate

€

24,50

Met drie soorten vis en dillesaus

 

 

 

 

 

Zeebaars mediterrane

€

21,00

Met gebakken knoflook, ui en tomaat

 

 

 

 

 

Zalm uit de oven

€

21,50

Met een topping van mosterd en dille

 

 

 

 

 

Vispannetje

€

20,50

diverse soorten vis uit een pannetje in een witte wijnsaus

 

 

 

 

 

Tournedos uit de pan

€

25,50

is een gebakken biefstuk van de haas

 

 

 

 

Tournedos en Gamba’s

€

26.50

Met lichte knoflooksaus

 

 

 

 

 

Canard orange

€

21,50

eendenborst met sinaasappelsaus

 

 

 

 

 

Varkenshaas

€

21,00

erop Serranoham en gesmolten brie

 

 

 

 

 

Pannetje pikant

€

21,50

Biefstukpuntjes in pikante saus

 

 

 

 

 

Runderrib-eye

€

23,50

met kruidenboter

 

 

 

 

 

Vegetarische Schotel

€

22,00

Wordt op dit moment bedacht door de keukenbrigade, echt waar!