Hoofdgerechten

 

Visplate

€

24,50

Met drie soorten vis en dillesaus

 

 

 

 

 

Zeebaarsfilet

€

21,00

Daarbij een choronsaus

 

 

 

 

 

Zalm uit de oven

€

21,50

Met een topping van mosterd en dille

 

 

 

 

 

Gebakken Gamba’s

€

22,50

Op een knoflookpasta

 

 

 

 

Tournedos uit de pan

€

24,50

 

 

 

 

Tournedos en Gamba’s

€

25.50

Met lichte knoflooksaus

 

 

 

 

 

Eendenborst

€

21,50

Hierbij gebakken shiitake en rode wijnsaus

 

 

 

 

 

Lamsrack

€

25,75

Met een jus van rode wijn en thijm

 

 

 

 

 

Kalfsrib-eye

€

24,00

met kruidenboter

 

 

 

 

 

Pannetje pikant

€

21,00

Biefstukpuntjes in pikante saus

 

 

 

 

 

Varkenshaas

€

20,50

met mozzarella en tomaat

 

 

 

 

 

Vegetarische Schotel

€

22,00

Wordt op dit moment bedacht door de keukenbrigade, echt waar!