Hoofdgerechten

 

Visplate

€

23,50

met drie soorten vis en bearnaisesaus

 

 

 

 

 

Kabeljauw

€

22,50

Geserveerd met witte wijnsaus.

 

 

 

 

 

Zalm uit de oven

€

20,50

met een topping van mosterd en dille

 

 

 

 

 

Gebakken Gamba’s

€

22,00

met een knoflook spaghetti

 

 

 

 

Tournedos uit de pan

€

23,50

 

 

 

 

Tournedos en Gamba’s

€

25.00

met lichte knoflooksaus

 

 

 

 

 

Eendenborst

€

19,50

met een sinaasappelchutney

 

 

 

 

 

Tongfilets

€

20,50

daarbij een dillesaus

 

 

 

 

 

Kalfsrib-eye

€

23,50

met kruidenboter

 

 

 

 

 

Pannetje pikant

€

20,50

Biefstukpuntjes in pikante saus

 

 

 

 

 

Varkenshaas

€

21,50

gegratineerd met Ibericoham en brie

 

 

 

 

 

Vegetarische Schotel

€

20,50

Wordt op dit moment bedacht door de keukenbrigade, echt waar!